Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Vanhan huvilan myynti Aurinkorannikolla: stailaus ja myyntikuvat

*** Aurinkorannikon huvilamarkkinakatsaus sekä vanhan huvilan myyntistailaus ***

Hei, Tällä kertaa esittelyssä 1980 rakennetun Alvar Aalto -tyylisen huvilan myyntitarina.

Kiinteisönvälitys Aurinkorannikolla voi olla haastavaa.

Ensin vähän taustaa ja pikainen Aurinkorannikon huvilamarkkinakatsaus:

Täällä Espanjan Aurinkorannikolla on paljon upeita paikkoja, mutta ikävä kyllä upeimmilla paikoilla suuri osa rakennuskannasta alkaa olla auttamattomasti vanhentunutta. Kaikkein hienoimmat tontit ovat luonnollisestikin olleet niitä halutuimpia kautta aikojen ja siksi niille onkin rakennettu jo vuosikymmeniä sitten. Tällä hetkellä on käynnissä sukupolven vaihdos, kun iäkkäät pariskunnat luopuvat taloistaan. Aivan upeita helmiä onkin nyt löydettävissä. Ja Asunto del Solin kautta järjestyy myös kokonaisvaltainen remontointi suunnittelusta lupaprosessiin, materiaalihankintaan, valvontaan ja toteutukseen. Niin kävi tässäkin tapauksessa, ostaja uskalsi ostaa vanhan talon ja lähteä valtavaan peruskorjausurakkaan, koska tiesi saavansa Asunto del Solin kautta kaiken tarvittavan remontin läpiviemiseen.

Tämä tarinan huvila oli ollut myynnissä useilla välittäjillä jo vuosia. Sijainti, tontti, talo, koko kokonaisuus oli aivan mahtava, mutta ikänsä puolesta talo vaati jo laajempaa peruskorjausta. Huvilan myymättömyydelle oli kaksi syytä: 1. Harva viitsii lähteä niin suureen peruskorjausurakkaan kuin mitä nämä vanhat huvilat vaativat. 2. Huvilan markkinointiin ei ollut yksikään välittäjä viitsinyt panostaa niin, että sen potentiaali olisi tuotu kunnolla esille.

Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä on kiinnostunut kohteen myynnistä

Tällaisessa kokonaan kalustetussa talossa ei pysty myyntistailauksen kanssa tekemään aivan valtavia muutoksia, kun kalusteita ei käytännössä voi lähteä vaihtamaan. Paljon pystyy silti tekemään pienilläkin asioilla. Panostamalla kuvaukseen, kuvissa saa tuotua tilat esille niin, että ostaja näkee talon potentiaalin. Esittelen tässä seuraavaksi toisen välittäjän “Agent X” (nimi muutettu, kyseessä Aurinkorannikolla laajasti toimiva suurehko kiinteistönvälitysketju) myyntikuvat talosta ja heti jokaisen kuvan perään Asunto del Solin version saman tilan myyntikuvasta.

Asunto del Sol julkaisi talon myyntiin syyskuussa ja lokakuussa löytyi talolle ostaja.

Myyntistailaukseen ja myyntikuviin panostaminen on erityisen tärkeää.

Aurinkorannikolla kiinteistönvälittäjän oikea valinta on erityisen tärkeää.

***

Jos haluat tehokkaan myyntitiimimme auttavan myös sinun huvilasi kanssa, ota yhteyttä ja kerromme, miten asiassa edetään.

*Yhteystietomme löydät täältä*

Hanna Lehto

Master of Laws, Finland, OTM (2005)
Legal Real Estate Agent, Finland, LKV (2006)
17 years of experience in the Real Estate business, first 9 years in Finland and since 2014 in Spain.

Leave a Comment