Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Yritys

Kiinteistönvälitys Aurinkorannikolla

Asunto del Sol S.L. on suomalaisomisteinen yritys, jonka toimialana on kiinteistökehitys ja kiinteistönvälitys Aurinkorannikolla Espanjassa. Töitä tehdään lakimiesten pilkuntarkkuudella (sikäli kuin se kulloinkin on sovitettavissa Espanjan toimintaympäristöön), mutta hyvällä huumorilla. Kokemusta kiinteistöalalta on kertynyt parikymmentä vuotta, joten asunnon tai talon hankkiminen Asunto del Solin kautta on turvallista ja helppoa.

Asunnon ostaminen

Mikäli olette OSTAMASSA asuntoa, meiltä saatte kattavan palvelun alusta loppuun saakka: Etsimme sopivan asunnon laajasta markkinatarjonnasta. Olemme apuna koko kaupantekoprosessissa ja siihen liittyvissä asioissa (NIE-numeroiden hakeminen, vakuutukset, yms.). Tarvittaessa hoidamme asunnon remontoinnin kokonaisvaltaisesti myös alusta loppuun saakka (lupaprosessi, remontin suunnittelu, materiaalihankinta, valvonta, yms.) sekä asunnon kalustamisen ja varustamisen niin, että asunto on valmiina käyttöön. Toteuttamiimme remontteihin voitte tutustua blogissamme.

Asunnon myyminen

Mikäli olette MYYMÄSSÄ asuntoa tai taloa, voitte huoletta antaa myynnin meidän hoidettavaksemme. Stailaamme asunnon myyntikuntoon ja ammattivalokuvaajamme ottaa siitä upeat myyntikuvat. Meillä on erittäin laaja yhteistyöverkosto kansainvälisten, Aurinkorannikolla toimivien välittäjien kesken ja sitä kautta löydämme ostajia ympäri Euroopan (ja muualtakin). Te myyjänä asioitte kuitenkin aina helposti suoraan meidän kanssamme. Meillä myynnissä oleviin kohteisiin ja niiden esillepanoon voitte tutustua täällä: MYYTÄVÄT KOHTEET.

Kiinteistösijoittaminen

Mikäli haluatte SIJOITTAA kiinteistöihin Aurinkorannikolla, kerromme sijoitustoiminnasta enemmän täällä: Sijoittaminen.

Ihmiset yrityksemme takana löytyvät YHTEYSTIEDOISTA.

Kiinteistönvälitys Aurinkorannikolla on taitolaji, jossa meidän osaamisemme koituu teidän eduksenne. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme.

Tervetuloa myös seuraamaan meitä FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA..

Kiinteistönvälitys Aurinkorannikolla