Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Sijoittaminen

Kiinnostaako sijoittaminen kiinteistöihin yhdellä Euroopan halutuimmista alueista, Espanjan Aurinkorannikolla? Välimeren ranta on aina muodissa.

Asunto del Sol S.L. on vuodesta 2014 alkaen toteuttanut Espanjan Aurinkorannikolla kiinteistönjalostushankkeita, joissa asuinhuoneistojen ja -talojen remontoinnilla ja nykyaikaistamisella on saavutettu merkittäviä tuottoja. Kiinteistönjalostushankkeissa ydinajatus on hankkia hyvältä sijainnilta vanha ja huonokuntoinen kiinteistö, joka peruskorjauksen ja kalustamisen sekä kattavan varustelemisen jälkeen palautuu markkinoille myynti- tai vuokrakohteena.

Aurinkorannikolle on vuosikymmenten saatossa 1960-luvulta lähtien rakennettu valtava määrä asuntoja, joiden peruskorjaaminen on tullut ajankohtaiseksi. Pääsääntöisesti peruskorjaustarpeessa oleva asuntokanta sijaitsee kaupunkien keskustoissa tai muualla palvelujen ja rannan välittömässä läheisyydessä. Hyväkuntoisia asuntoja huippusijainnilla on harvoin tarjolla.

Uudistuotannon piristyessä vuodesta 2015 alkaen kiihtyvällä tahdilla, on markkinoille tullut huomattava määrä uusia asuntoja. Näiden asuntojen sijainti ei kuitenkaan ole yleensä paras mahdollinen, koska etäisyydet palveluihin ja monasti myös rantaan ovat pitkät. Tästä syystä uudenveroisiksi remontoidut käytetyt asunnot hyvällä sijainnilla käyvät kaupaksi erittäin hyvin.

Toteuttamiimme projekteihin “ennen” ja “jälkeen” -kuvineen pääsee tutustumaan blogissamme. Blogissa eivät näy kaikki toteuttamamme kohteet, päivitämme sinne uusia pikkuhiljaa. Osa asiakkaistamme ei halua julkaista oman kotinsa kuvia, joten jokaista projektia emme voi ikävä kyllä täällä esitellä.

Mikäli olette kiinnostuneet sijoittamaan kiinteistöihin Espanjan Aurinkorannikolla, ottakaa rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää. Erilaisia vaihtoehtoja on tarjolla hyvin paljon. Etsimme markkinatarjonnasta juuri teille sopivan sijoituskohteen, josta halutessanne voitte nauttia myös itse lomillanne.

*Yhteystietomme löydätte täältä*