Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Asunto Costa del Solilta – Tervetuloa Espanjaan

Tervetuloa ostamaan asunto Aurinkorannikolta. Onpa haaveissasi sitten muutto Espanjaan, loma-asunnon ostaminen taikka sijoitusasunto Costa del Solilta, Asunto del Solin tiimi on apunasi hankinnassa haaveen alkukipinästä aina siihen saakka, kunnes sinulla on kädessäsi unelmakotisi avaimet Espanjan Aurinkorannikolla. Meiltä löydät kaikki Costa del Solin asunnot kätevästi yhdestä paikasta, niin uudiskohteet kuin käytetytkin asunnot sekä ihastuttavat huvilat.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, vaikka kysyttävää olisi kuinka paljon. Tiimimme yhteystiedot löytyvät TÄÄLTÄ.

Video Asunto Costa del Solilta

Aki Linnanahde tuli Asunto del Solin Hannan kanssa tutustumaan muutamaan asuinalueeseen Aurinkorannikolla ja teimme päivästä aurinkoisen videokoosteen. Videolla pääset vilkaisemaan Torrequebradan alueeseen Benalmádenassa sekä El Higuerónin alueeseen Benalmádenan ja Fuengirolan rajalla. Asunto del Solin toimialue on Malagan ja Marbellan välillä, johon sijoittuvat myös videolla esiteltävät Benalmádena, Fuengirola ja myös Mijas.

Videoon pääset tutustumaan suoraan tästä linkistä (Asunto del Solin YouTube-kanavalla): VIDEOON.

Käy kurkkaamassa ja jätä peukku, mikäli pidit videon maisemista. Jos kipinä syttyi jo ja haluat ottaa ensimmäisen askelen Espanjan asunnon hankkimiseksi, niin täältä voit kurkata, miten kannattaa edetä asiassa: Asunnon etsiminen Aurinkorannikolta.

Jos haluat vielä mutustella ajatusta, mutta sinusta tuntuu siltä, että asunto Costa del Solilta voisi olla lähivuosina haaveissa, olet tervetullut seuraamaan aurinkoisia tunnelmia sekä ASUNTO DEL SOLIN FACEBOOKIIN että INSTAGRAMIIN.. Löydät meidät nyt myös TIKTOKISTA.

Tervetuloa seuraamaan meitä somessa ja nauttimaan elämästä Aurinkorannikolle!

Hanna Lehto

Master of Laws, Finland, OTM (2005)
Legal Real Estate Agent, Finland, LKV (2006)
17 years of experience in the Real Estate business, first 9 years in Finland and since 2014 in Spain.

Leave a Comment