Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Asunnon etsiminen Aurinkorannikolta

Oma Välittäjä Hanna Lehto Costa del Sol

Asunnon etsiminen Aurinkorannikolta

On olemassa kolme tapaa toteuttaa asunnon etsiminen Aurinkorannikolta ja tässä artikkelissa kerromme teille kunkin tavan hyödyt ja haitat.

1. Internet

Asunnon etsiminen Aurinkorannikolla

Espanjassa on lukuisia erilaisia asuntoportaaleja, joista asuntoilmoituksia voi etsiä kuten Idealista, Fotocasa, Pisos.com, jne.

Hyödyt: Voit tehdä tätä kotisohvalla ja selata lyhyessä ajassa suuren määrän asuntoilmoituksia läpi.

Haitat: Netissä on paljon vanhentuneita ilmoituksia, joiden kohteet on saatettu myydä jo aikoja sitten. Lisäksi kuvat ovat usein heikkotasoisia ja pohjakuvia on harvoin. Ilmoituksissa ei yleensä kerrota tarkkaa sijaintia, jolloin hyvältä vaikuttava asunto voikin sijaita alueella, josta et halua ostaa. Kaikenkaikkiaan asuntoportaalien ilmoitukset ovat varsinainen viidakko, jossa tottumaton voi todella eksyä.

2. “SE VENDE” -kyltit

Asunnon etsiminen Aurinkorannikolla

Espanjassa käytetään jonkin verran “SE VENDE” -kylttejä, joilla osoitetaan kyseisen asunnon tai talon olevan myynnissä.

Hyödyt: Kun näet kyltin, tiedät jo tarkkaan, missä asunto sijaitsee. Lisäksi voit kierrellä juuri niillä alueilla, jotka sinua kiinnostavat, eikä tarvitse käyttää aikaa muiden alueiden tutkimiseen.

Haitat: Tätä et voi tehdä kotisohvalta. Kaikissa myytävissä asunnoissa ei ole myyntikylttiä näkyvillä, näin et siis voi löytää kaikkia alueen myynnissä olevia asuntoja. Kun soitat “Se Vende” -kyltin numeroon, siellä on todennäköisimmin langan päässä ihminen, joka ei puhu muuta kuin espanjaa. Tämä ei tietenkään ole ongelma, jos puhut espanjaa.

3. Oma välittäjä

Oma Välittäjä Hanna Lehto Aurinkorannikolla

Voit kertoa Oma Välittäjällesi, minkälaisen kohteen haluat ostaa. Tämä on sinulle kaikkein helpoin tapa löytää unelmien kohteesi.

Hyödyt: Oma Välittäjäsi poimii markkinatarjonnasta sinulle sopivat kohteet, eikä sinun tarvitse itse selata satoja ilmoituksia netissä taikka kierrellä kaduilla etsimässä myyntikylttejä. Oma Välittäjäsi selvittää puolestasi, että asunto sijaitsee toivotulla alueella ja on toivotunlainen muillakin tavoin (esim. ilmansuunnan suhteen). Lisäksi Oma Välittäjäsi järjestää esittelyt toivomanasi päivänä ja pääset katsomaan useita kohteita saman Oma Välittäjäsi kanssa ja säästyt itse ottamasta yhteyttä lukuisiin eri välittäjiin.

Haitat: Voit jäädä koukkuun palvelun helppouteen ja haluat käyttää Oma Välittäjääsi seuraavassakin hankinnassa.

Oma Välittäjä Hanna Lehto Costa del Sol

Oma Välittäjä -palvelun hinta? Se on sinulle täysin maksutonta. Oma Välittäjäsi saa palkkansa ostamasi kohteen myyjältä välityspalkkiona.

Mitä siis enää mietit? Ota yhteyttä Oma Välittääjäsi ja laitetaan unelmakotisi hankintaprosessi käyntiin! Asunnon etsiminen Aurinkorannikolta on taitolaji, jossa meidän osaamisemme koituu teidän eduksenne. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme.

Suomea (ja englantia ja espanjaa) puhuva Oma Välittäjäsi Aurinkorannikolla: Hanna Lehto, +34 611 201 408 (whatsapp), +358 440 801 122, hanna@asuntodelsol.com

Tutustu tiimiimme YHTEYSTIEDOISSA.

Tervetuloa myös seuraamaan meitä FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA..

Hanna Lehto

Master of Laws, Finland, OTM (2005)
Legal Real Estate Agent, Finland, LKV (2006)
17 years of experience in the Real Estate business, first 9 years in Finland and since 2014 in Spain.

Leave a Comment