Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Huolenpito asunnosta

Hei,

Jäikö asuntonne Espanjan Aurinkorannikolle ilman huolenpitoa, kun lähditte Suomeen?

Asunto del Solin toiminta jatkuu Aurinkorannikolla koronasta huolimatta. Olemme pitäneet huolta asiakkaidemme asunnoista jo vuosia heidän poissa ollessaan. Nyt meillä on mahdollisuus laajentaa toimintaamme ja ottaa uusia kohteita hoitoomme. Mikäli siis ette vielä ole Asunto del Solin asiakkaita, niin nyt on hyvä aika ottaa meihin yhteyttä ja aloittaa yhteistyö kanssamme.

Palvelu on räätälöitävissä aina tapauskohtaisesti ja sovimme yhdessä, mitä haluatte asunnollanne tai talollanne tehtävän. Käyntikertojen määrä on sovittavissa myös teidän tarpeidenne mukaisesti, yleensä 1 tai 2 kertaa kuukaudessa, mutta tarvittaessa myös viikoittain onnistuu (jos on esim. kasveja hoidettavana).

Yleiset toimenpiteet, joita käyntien yhteydessä hoidetaan asunnon omistajan toiveiden mukaisesti:

 • Tarkastus kauttaaltaan, onko kaikki kunnossa (onko kattovuotoja, hometta tai murtojälkiä tms.).
 • Ilmoitus vakuutusyhtiölle mahdollisesta sattuneesta vahingosta ja tarvittavat jatkotoimenpiteet.
 • Pienet korjaustoimenpiteet (vuotava hana, epäkunnossa oleva ikkunan tai parvekeoven lukitus, katkennut persiana-kaihtimen nauha, tms.)
 • Asunnon/talon tuuletus
 • Veden laskeminen viemäreihin
 • Jääkaapin ja pakastimen sulatus
 • Myrkytys, jos on havaittavissa esim. muurahaisia tai torakoita.
 • Terassin siivous tuulien tuomista roskista
 • Pyykkien pesu
 • Koko asunnon siivous
 • Postilaatikon tyhjennys
 • Puutarhan hoito, rikkaruohojen kitkeminen, kastelu

Tarvittaessa olemme avuksi myös hälytyslaitteiden hankinnassa, jos haluatte suojata asuntonne/talonne varkaiden ja valtaajien varalta ympäri vuorokauden. Hälytyslaitteiden avulla pystytte myös seuraamaan Suomesta käsin, milloin asunnolla on hälytykset päällä ja milloin siellä on käyty tarkastuskäynnillä.

Palvelun hinta määräytyy asunnon/talon koon sekä valittujen toimenpiteiden mukaisesti ja siitä sovitaan aina asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Myös asunnon sijainti vaikuttaa palvelun hintaan. Palvelun kestoaika on myös sovittavissa joustavasti vaikka niin että palvelu jatkuu kunnes Suomesta pääsee taas matkustamaan Espanjaan.

Palvelu on saatavilla tällä hetkellä alueille: Benalmadena, El Higuerón, Fuengirola, Mijas, Riviera del Sol, Marbellan itäpuoli, Elviria ja lähiympäristö.

Ota yhteyttä meihin joko puhelimitse, sähköpostilla tai nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta, niin räätälöidään teille sopiva palvelukokonaisuus.

Yhteystiedot:

Hanna Lehto: +34 611 201 408 (myös whatsapp), +358 440 801 122, hanna@asuntodelsol.com

*Yhteystietomme löydätte täältä*

Kiinteistönvälittäjä Aurinkorannikolla, kiinteistönvälitys Aurinkorannikko, Fuengirola, Mijas, Benalmadena, Marbella, Asunto Espanjasta, myyntistailaus Aurinkorannikko, remontti Aurinkorannikko, remontti Fuengirola, Mijas, Benalmadena, Marbella.

Hanna Lehto

Master of Laws, Finland, OTM (2005)
Legal Real Estate Agent, Finland, LKV (2006)
17 years of experience in the Real Estate business, first 9 years in Finland and since 2014 in Spain.

Leave a Comment