Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Yritys

Asunto del Sol S.L. on suomalaisomisteinen Espanjan Aurinkorannikolla toimiva yritys, jonka toimialana on kiinteistönvälitys ja kiinteistökehitys. Töitä tehdään lakimiesten pilkuntarkkuudella (sikäli kuin se kulloinkin on sovitettavissa Espanjan toimintaympäristöön), mutta hyvällä huumorilla. Kokemusta kiinteistöalalta on kertynyt parikymmentä vuotta, joten asunnon tai talon hankkiminen Asunto del Solin kautta on turvallista ja helppoa.

Mikäli olette OSTAMASSA asuntoa, meiltä saatte kattavan palvelun alusta loppuun saakka: Etsimme sopivan asunnon laajasta markkinatarjonnasta. Olemme apuna koko kaupantekoprosessissa ja siihen liittyvissä asioissa (NIE-numeroiden hakeminen, vakuutukset, yms.). Tarvittaessa hoidamme asunnon remontoinnin kokonaisvaltaisesti myös alusta loppuun saakka (lupaprosessi, remontin suunnittelu, materiaalihankinta, valvonta, yms.) sekä asunnon kalustamisen ja varustamisen niin, että asunto on valmiina käyttöön. Toteuttamiimme remontteihin voitte tutustua blogissamme.

Mikäli olette MYYMÄSSÄ asuntoa tai taloa, voitte huoletta antaa myynnin meidän hoidettavaksemme. Stailaamme asunnon myyntikuntoon ja ammattivalokuvaajamme ottaa siitä upeat myyntikuvat. Meillä on erittäin laaja yhteistyöverkosto kansainvälisten, Aurinkorannikolla toimivien välittäjien kesken ja sitä kautta löydämme ostajia ympäri Euroopan (ja muualtakin). Te myyjänä asioitte kuitenkin aina helposti suoraan meidän kanssamme. Meillä myynnissä oleviin kohteisiin ja niiden esillepanoon voitte tutustua täällä: Myytävät.

Mikäli haluatte SIJOITTAA kiinteistöihin Aurinkorannikolla, lisätietoja täältä: Sijoittaminen.

Ihmiset yrityksemme takana löytyvät täältä: Yhteystiedot.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme.