Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Rakennuttaminen

Asunto del Sol S.L on vuodesta 2014 alkaen toteuttanut Fuengirolassa ja Mijas Costalla kiinteistönjalostushankkeita, joissa asuinhuoneistojen ja -talojen remontoinnilla ja nykyaikaistamisella on saavutettu merkittäviä tuottoja. Kiinteistönjalostushankkeissa ydinajatus on hankkia hyvältä sijainnilta vanha ja huonokuntoinen kiinteistö, joka peruskorjauksen ja kalustamisen sekä kattavan varustelemisen jälkeen palautuu markkinoille myynti- tai vuokrakohteena.

 

Aurinkorannikolle on vuosikymmenten saatossa 1960-luvulta lähtien rakennettu valtava määrä loma- ja muita asuntoja, joiden peruskorjaaminen on tullut ajankohtaiseksi. Pääsääntöisesti peruskorjaustarpeessa oleva asuntokanta sijaitsee kaikkien palvelujen välittömässä läheisyydessä kaupunkien keskustoissa tai niiden välittömässä läheisyydessä. Hyväkuntoisia asuntoja huippusijainnilla on harvoin tarjolla.

 

Uudistuotannon piristyessä vuodesta 2015 alkaen kiihtyvällä tahdilla, on markkinoille tullut huomattava määrä uusia asuntoja. Näiden asuntojen sijainti ei kuitenkaan ole yleensä paras mahdollinen, koska etäisyydet palveluihin ja monasti myös rantaan, ovat pitkät. Uudistuotantoa varten ei kaupunkikeskustoissa ole ollut tonttimaata tarjolla enää vuosiin. Tästä huolimatta monen uudistuotantokohteen asunnot on myyty käytännössä kokonaan jo vuosia ennen kuin ne lopulta valmistuvat. Uudenveroisiksi remontoidut käytetyt asunnot hyvällä sijainnilla käyvät kaupaksi myös erittäin hyvin.

Mikäli olet kiinnostunut sijoittamaan kiinteistöihin Espanjan Aurinkorannikolla, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

*Yhteystietomme löydät täältä*