Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Villa in Sierrezuela – Mijas

755,000€

MYYTÄVÄNÄ ihastuttava huvila Sierrezuelassa, yhdellä parhaimmista huvila-alueista Costa del Solilla. Et usko, kuinka upeat maisemat täältä aukeavat, ennen kuin näet ne itse paikan päällä. Huvilassa on kolme makuuhuonetta (joista yksi on todella suuri ja helppo jakaa kahdeksi tarvittaessa), kolme kylpyhuonetta, muutama mukavan rauhallinen työtilaksi soveltuva nurkkaus, tilava olohuone/ruokailutila sekä keittiö.

Pihalla on paljon viihtyisiä terasseja ja patioita ympäri taloa sekä tietysti oma aurinkopaneeleilla lämmitetty uima-allas, jossa myös kate. Tämä talo on suunniteltu elämästä nautiskeluun. Esimerkiksi jacuzzi terassilla uima-altaan vieressä sekä poreallas sisällä takaavat, että täällä voit rentoutua mihin aikaan vuodesta tahansa. Talossa on myös aurinkopaneelit veden lämmitykseen, tehokas takka olohuoneessa sekä autotalli ja varasto, joten täältä ei oikeastaan puutu mitään.

Talo on pääosin remontoitu 10 vuotta sitten, joten se ei kaipaa tällä hetkellä suurempia korjauksia. Sijainti on loistava, vain 1 km lähipalveluihin (ravintoloita, supermarketti, leipomo, apteekki, bussipysäkki, yms.), 3,5 km Fuengirolan keskustaan sekä 3,7 km rannalle. Verot ja kaupanteon muut kulut eivät sisälly hintaa, niistä tulee kustannuksia n 10-11 % kauppahinnan päälle. Lisätiedot ja esittelyt: Hanna Lehto, hanna@asuntodelsol.com, +34 611201408 (myös whatsapp).

Hanna Lehto

Agent

OTM, oikeustieteen maisteri (2005) LKV, laillistettu kiinteistönvälittäjä (2006) 14 vuoden kokemus kiinteistöalalta

Näytä profiili

Ota yhteyttä

Muut kohteet

Myytävänä

335,000€

New development – Carvajal Fuengirola

Carvajal, 29640 Fuengirola, Málaga, Spain

Myytävänä

339,000€
200 m2 3 makuuhuonetta 3 kylpyhuonetta

Luxury Penthouse – Calahonda – Mijas Costa

29649 Sitio de Calahonda, Málaga, Spain

Myytävänä

685,000€
3 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta

New Development – Torreblanca – Fuengirola

Calle Pensamientos, 30, 29640 Fuengirola, Málaga, Spain

Myytävänä

245,000€
2 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta

New Development – El Chaparral – Mijas Costa

El Chaparral, Mijas Costa , Málaga, Spain