Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Villa in Sierrezuela – Mijas

755,000€

MYYTÄVÄNÄ ihastuttava huvila Sierrezuelassa, yhdellä parhaimmista huvila-alueista Costa del Solilla. Et usko, kuinka upeat maisemat täältä aukeavat, ennen kuin näet ne itse paikan päällä. Huvilassa on kolme makuuhuonetta (joista yksi on todella suuri ja helppo jakaa kahdeksi tarvittaessa), kolme kylpyhuonetta, muutama mukavan rauhallinen työtilaksi soveltuva nurkkaus, tilava olohuone/ruokailutila sekä keittiö.

Pihalla on paljon viihtyisiä terasseja ja patioita ympäri taloa sekä tietysti oma aurinkopaneeleilla lämmitetty uima-allas, jossa myös kate. Tämä talo on suunniteltu elämästä nautiskeluun. Esimerkiksi jacuzzi terassilla uima-altaan vieressä sekä poreallas sisällä takaavat, että täällä voit rentoutua mihin aikaan vuodesta tahansa. Talossa on myös aurinkopaneelit veden lämmitykseen, tehokas takka olohuoneessa sekä autotalli ja varasto, joten täältä ei oikeastaan puutu mitään.

Talo on pääosin remontoitu 10 vuotta sitten, joten se ei kaipaa tällä hetkellä suurempia korjauksia. Sijainti on loistava, vain 1 km lähipalveluihin (ravintoloita, supermarketti, leipomo, apteekki, bussipysäkki, yms.), 3,5 km Fuengirolan keskustaan sekä 3,7 km rannalle. Verot ja kaupanteon muut kulut eivät sisälly hintaa, niistä tulee kustannuksia n 10-11 % kauppahinnan päälle. Lisätiedot ja esittelyt: Hanna Lehto, hanna@asuntodelsol.com, +34 611201408 (myös whatsapp).

Kiinteistönvälittäjä Aurinkorannikolla, kiinteistönvälitys Aurinkorannikko, Fuengirola, Mijas, Benalmadena, Marbella, Asunto Espanjasta, myyntistailaus Aurinkorannikko, remontti Aurinkorannikko, remontti Fuengirola, Mijas, Benalmadena, Marbella.

Hanna Lehto

Agent

Master of Laws, Fin, OTM (2005) oikeustieteen maisteri Legalized Real Estate Agent, Fin, LKV (2006) laillistettu kiinteistönvälittäjä 14 years of experience in Real Estates 14 vuoden kokemus kiinteistöalalta

Näytä profiili

Ota yhteyttä

Muut kohteet

Myytävänä

335,000€

New development – Carvajal Fuengirola

Carvajal, 29640 Fuengirola, Málaga, Spain

Vuokrattavana

1 makuuhuonetta 1 kylpyhuonetta

Myytävänä

295,000€
120 2 makuuhuonetta 3 kylpyhuonetta

Myytävänä

304,000€
2 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta