Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Upea maisema-asunto – Calahonda – Mijas Costa

Kohdetunnus: Cascadas de Las Lomas
295,000€
Floor Area: 120 Makuuhuoneet: 2 Kylpyhuoneet: 3 Autotallit: 1 Rakennusvuosi: 2008

Upea maisema-asunto, josta voit ihailla koko Välimerta ja jopa Afrikan Atlas-vuoristoa. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa omat kylpyhuoneet. Tilavassa olohuoneessa on avokeittiö ja sekä olohuoneesta että ruokailutilasta on suuret lasiovet, joista pääsee suurelle katetulle terassille. Terassin saa suljettua lasituksella kokonaan tai avattua kokonaan auki. Talvisaikaan lasitus pitää terassin mukavan lämpimänä ja suojaa tuulelta sekä pölyltä ja hiekalta. Asunnossa on myös erillinen vieras-wc sekä pieni pyykkihuone keittiön vieressä. Keittiö on täysin varusteltu. Pihalta löytyvät hyvin hoidetut puutarha-alueet sekä kaksi uima-allasaluetta. Talossa on myös kuntosali, jonka jäsenyys kuuluu kauppahintaan. Hintaan kuuluvat myös autohallipaikka sekä varasto.

Calahondan rantaan on matkaa asunnolta n 3,5 km ja rannan lähistöllä on paljon palveluita. Lähempää asuntoa löytyy kyllä myös muutamia ravintoloita. Sijainti on hyvin rauhallinen ja ihastuttavat patikointimaastot lähtevät aivan kotiovelta.

Tule tutustumaan paikan päälle tähän toimivaan ja kaikin puolin ihastuttavaan kotiin. Esittelyt ja lisätiedot: Hanna@asuntodelsol.com tai +34 611201408.

Kiinteistönvälittäjä Aurinkorannikolla, kiinteistönvälitys Aurinkorannikko, Fuengirola, Mijas, Benalmadena, Marbella, Asunto Espanjasta, myyntistailaus Aurinkorannikko, remontti Aurinkorannikko, remontti Fuengirola, Mijas, Benalmadena, Marbella.

Sijainti kartalla

Hanna Lehto

Agent

Master of Laws, Fin, OTM (2005) oikeustieteen maisteri Legalized Real Estate Agent, Fin, LKV (2006) laillistettu kiinteistönvälittäjä 14 years of experience in Real Estates 14 vuoden kokemus kiinteistöalalta

Näytä profiili

Ota yhteyttä

Muut kohteet

Vuokrattavana

El Higueron – Hill Collection – vuokra

Calle Nogal del Higueron 5

Myytävänä

765,000€
275 3 makuuhuonetta 3 kylpyhuonetta

Myytävänä

755,000€

Myytävänä

1,395,000€
5 makuuhuonetta 5 kylpyhuonetta

Villa Elviria Marbella

Elviria, 29604 Marbella, Málaga, Spain