Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Upea kaupunkiasunto Fuengirolan sydämessä

Kohdetunnus: Pilar
327,000€
Floor Area: 70 Makuuhuoneet: 2 Kylpyhuoneet: 1 Zip Code: 29640

Haetko uudenveroista, kaunista asuntoa, josta on upea maisema ja palvelut aivan vieressä eikä rannallekaan matkaa kuin muutama sata metriä? Haluaisitko, että kaupungin parhaat ravintolat ja kahvilat löytyisivät aivan lähikortteleista ja kivijalat olisivat täynnä toinen toistaan houkuttelevampia pikku putiikkeja, joissa myydään kenkiä, vaatteita, laukkuja, koruja, kosmetiikkaa, sisustustavaraa, yms. Siinä tapauksessa tämä on sinun uusi kotisi.

Tämä upea asunto sijaitsee aivan Fuengirolan sydämessä, kivenheiton päässä Plaza de la Contitucionin kirkkoaukiosta ja asunnosta onkin aivan ihastuttava maisema kirkolle. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta ja yksi kylpyhuone. Olohuoneen yhteydessä on avokeittiö, josta on käynti pyykkihuoneeseen. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle, joka on lasitettu ja lasit saa halutessaan kokonaan auki. Maisema parvekkeelta, olohuoneesta ja toisesta makuuhuoneesta on suoraan kaupungin pääkirkolle ja merelle. Asunto sijaitsee talon etelänurkassa, joten talvella asunto on mukavan lämmin. Kesällä asuntoon saa hyvin läpivedon, joten liian kuuma ei pääse helposti tulemaan. Toki molemmissa makuuhuoneissa sekä olohuoneessa on ilmastointi/lämmitys, joten lämpötilaa asunnossa on helppo säädellä.

Asunto on totaalisesti remontoitu 3 vuotta sitten. Kaikki sähköt ja putket on uusittu, samoin kaikki ikkunat, ovet, ilmanvaihto, keittiö, kylpyhuone, lattiat, katot, seinät. Käytännössä koko asunto on siis rakennettu uudelleen. Täällä ei tarvitse remonttia miettiä, vaan voit muuttaa suoraan sisään ja nauttia elämästä.

Lisätiedot ja esittelyt: Hanna Lehto, +34 611201408 (myös whatsapp), hanna@asuntodelsol.com

Property Video

Sijainti kartalla

Hanna Lehto

Agent

Master of Laws, Fin, OTM (2005) oikeustieteen maisteri Legalized Real Estate Agent, Fin, LKV (2006) laillistettu kiinteistönvälittäjä 14 years of experience in Real Estates 14 vuoden kokemus kiinteistöalalta

Näytä profiili

Ota yhteyttä

Muut kohteet

Myytävänä

183,000€
53 1 makuuhuonetta 1 kylpyhuonetta

Myytävänä

254,520€
3 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta

Vuokrattavana

1 makuuhuonetta 1 kylpyhuonetta

Royal Park 8 – Los Pacos – vuokrattavana

Calle Sauce 15, 29640 Fuengirola

Myytävänä

825,000€
225 m2 4 makuuhuonetta 3 kylpyhuonetta

Uusia moderneja huviloita – Mijas Golf – Costa del Sol

Avenida Louison Bobet Urb Mijas Golf, 1-3-5, 29650 Las Lagunas de Mijas, Málaga, Spain