Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Tilava rivitalon päätyasunto – Torreblanca – Fuengirola

Kohdetunnus: Torreblanca
285,000€
Floor Area: 198 Rooms: 4 Makuuhuoneet: 4 Kylpyhuoneet: 3 Autotallit: 2 Rakennusvuosi: 2006 Stories: 3 Zip Code: 29640

Tässä hyväkuntoisessa rivitalon etelä-länsi suuntaisessa päätyasunnossa on tilaa koko perheelle.  Talo on äskettäin 90 %:sti remontoitu, joten tänne voit muuttaa suoraan sisälle ilman remonttia. Talon suuri n 70 neliöinen terassi aukeaa etelään ja länteen, joten täällä voit nauttia auringosta koko päivän. Talossa on neljä makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja lisäksi erillinen wc, leikkihuone lapsille, iso keittiö alakerrassa ja toinen, pienempi keittiö keskikerroksessa, terassin vieressä. Terasseja on kaksi, toinen n 10 neliöinen katettu ja lasitettu, toinen n 70 neliöinen avoterassi, jossa on myös varasto/pesutupa. Alakerrassa on autotalli kahdelle autolle. Autotallisa pääsee suoraan sisälle taloon. Pihalla on myös yksi autopaikka, joka kuuluu tälle talolle ja vielä lisäksi yhteiskäytössä olevia autopaikkoja. Talo sijaitsee suljetulla alueella, jossa on vain 15 taloa. Pihakatu on suljettu portilla, joka aukeaa kaukosäätimellä. Lisäksi sisäänkäynnissä on jalankulkijoille koodilla aukeava ovi. Täällä on mukavaa ja turvallista asua pientenkin lasten kanssa. Alueella on kaksi uima-allasta (aikuisille ja lapsille).

Alakerrassa on autotalli, kylpyhuone sekä tilava olohuone/ruokailutila, jossa moderni avokeittiö valkoisilla laadukkailla kalusteilla.

Ensimmäisessä kerroksessa on makuuhuone, wc sekä pienempi keittiö (punaiset kalusteet). Keittiöstä on kulku katetun terassin kautta avoterassille, joka on erityisen kätevää, mikäli haluaa grillailla terassilla. Näin ruoat ja juomat voi valmistaa ja säilyttä tässä terassin vieressä olevassa keittiössä, eikä tarvitse alakerrasta hakea tavaroita kesken grillailun tai illanistumisen. Terassilla on myös pesutupa/varasto. Tästä kerroksesta löytyy myös huone, joka tällä hetkellä toimii ruokailutilana / tv-huoneena, mutta jota voi hyvin käyttää neljäntenä makuuhuoneena.

Ylimmässä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone. Päämakuuhuoneessa on sisäänrakennetut vaatekomerot sekä vaatehuone (matalaa tilaa). Tässä kerroksessa on korkeat katot, joka tuo makuuhuoneisiin tilantuntua.

Autotallin yläpuolelle on rakennettu pienten lasten leikkitila (ei normaali huonekorkeus).

Lähin ravintola ja hotelli on 250 metrin päässä (huippusuosittu ja tunnelmallinen Las Islas) ja yhtä läheltä löytyy myös bussipysäkki. Seuraavaan ravintolaan on 550 m ja rantaan sekä juna-asemalle 1,2 km. Juna kulkee väliä Fuengirola keskusta – Benalmadena – Torremolinos – Malaga lentokenttä – Malaga keskusta ja kaikissa näissä kaupungeissa on useita pysäkkejä. Rannalta löytyy laaja valikoima ravintoloita, baareja, leipomo/kahviloita, kauppoja, supermarketteja, apteekkeja, yms. Malagan lentokentälle on 20 minuutin ajomatka ja Fuengirolan keskustaan 10 minuuttia.

Tervetuloa tutustumaan tähän taloon paikan päälle

Sijainti kartalla

Hanna Lehto

Agent

Master of Laws, Fin, OTM (2005) oikeustieteen maisteri Legalized Real Estate Agent, Fin, LKV (2006) laillistettu kiinteistönvälittäjä 14 years of experience in Real Estates 14 vuoden kokemus kiinteistöalalta

Näytä profiili

Ota yhteyttä

Muut kohteet

Myytävänä

345,000€

UUDISKOHDE – Carvajal Fuengirola

Carvajal, 29640 Fuengirola, Málaga, Spain

Myytävänä

2,500,000€
470 6 makuuhuonetta 7 kylpyhuonetta

Vuokrattavana

El Higueron – Hill Collection – vuokra

Calle Nogal del Higueron 5

Myytävänä

1,200,000€
4 makuuhuonetta 5 kylpyhuonetta