Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Uudenveroinen asunto – Los Pacos – Fuengirola

Kohdetunnus: Poniente
163,900€
Floor Area: 50 Makuuhuoneet: 2 Kylpyhuoneet: 1 Autotallit: 1 Rakennusvuosi: 2012 Zip Code: 29640

Myynnissä uudenveroinen asunto vuodelta 2019 rakennuksessa, joka on rakennettu 2012. Rauhallinen talo, jossa kameravalvonta ympäri vuorokauden sekä kauniit puutarhat ja maisemat vuorille. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, toisessa sisäänrakennetut vaatekaapit. Avokeittiö olohuoneen yhteydessä on moderni ja hyvin varusteltu. Modernissa kylpyhuoneessa on tilava suihku ja kylpyhuoneen vieressä on kodinhoitotila, jossa on pyykinpesukone. Kaikki ikkunat (pvc) ovat tuplalasilla ja sähköisillä persiana-kaihtimilla (turvamekanismi).

Hinta sisältää autopaikan autohallissa, josta kulku hissillä asunnon kerrokseen. Asunnossa ei ole parveketta, mutta se sijaitsee lähellä rakennuksen uloskäyntiä ja samassa kerroksessa, joten siirtyminen asunnosta ulos nauttimaan raittiista ilmasta on erittäin helppoa. Uima-allasaluetta ympäröi kaunis puutarha, jossa on mukava viettää aikaa ympäri vuoden. Vieressä on puisto, jossa on lapsille leikkipaikka. Lähistöltä löytyy koulu sekä bussipysäkki.  Yhden kilometrin päästä löytyy paljon palveluita: supermarket, leipomo, apteekki, kahvila, ravintoloita, eläinlääkäri, yms. Juna-asemalle ja rannalle on matkaa 2,5 km. Tässä on loistava mahdollisuus ostaa uudenveroinen asunto rauhalliselta sijainnilta ja silti läheltä palveluita.

Asunnon kulut: IBI-vero 130 e/vuosi, jätevero 51 e/vuosi, vastike 37 e/kk.

Ota yhteyttä ja järjestämme mielellämme esittelyn asuntoon.

Sijainti kartalla

Hanna Lehto

Agent

Master of Laws, Fin, OTM (2005) oikeustieteen maisteri Legalized Real Estate Agent, Fin, LKV (2006) laillistettu kiinteistönvälittäjä 14 years of experience in Real Estates 14 vuoden kokemus kiinteistöalalta

Näytä profiili

Ota yhteyttä

Muut kohteet

Myytävänä

254,520€
3 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta

Myytävänä

1,150,000€
300 4 makuuhuonetta 4 kylpyhuonetta

Upea huvila – La Sierrezuela – Mijas

Calle Mimosa de Sierrezuela 2

Myytävänä

245,000€
2 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta

New Development – El Chaparral – Mijas Costa

El Chaparral, Mijas Costa , Málaga, Spain

Myytävänä

980,000€
6 makuuhuonetta 6 kylpyhuonetta