Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

VARATTU! Rantakatu – Paseo Maritimo – Fuengirola

Kohdetunnus: Paseo124
470,000€
Makuuhuoneet: 2 Kylpyhuoneet: 1

VARATTU!!!

Myytävänä ihastuttava 2 mh asunto suoraan rannalla, Paseo Maritimo Rey de España, Carvajal, Fuengirola. Tämä rakennus on koko rantakadun paras rakennus etelä-länsi ilmansuuntansa vuoksi. Tämän kulma-asunnon terassilta on uskomattomat maisemat ja aurinkoa riittää koko päivän iltaan saakka. Tältä terassilta voit ihailla myös auringonlaskua. Kyllä, totta se on! Tiedämme, että luulit sitä mahdottomaksi Fuengirolan rantakadulla, jossa suurin osa terasseista saa nauttia vain aamuauringosta, mutta nyt ymmärrät, miten harvinainen helmi tämä asunto todella on.

Molemmissa makuuhuoneissa on sisäänrakennetut vaatekaapit ja parisängyt. Asunto myydään täysin kalustettuna, joten voit muuttaa suoraan sisälle ja alkaa nauttia Aurinkorannikon upeimmasta merimaisemasta.

Asunto on kokonaan remontoitu muutamia vuosia sitten. Myös ikkunat ovat korkealaatuiset ja pitävät aaltojen äänen ulkona, ettei sinänsä niin ihanan rauhoittava ääni häiritse yöuniasi.

Moderni avokeittiö on täysin varusteltu ja keittiön ikkunasta on täydellinen merimaisema. Keittiöstä on käynti pieneen kodinhoitotilaan, josta löytyy pyykinpesukone ja säilytystilaa.

Aidatulta piha-alueelta löytyy paljon parkkitilaa ja lisäksi rakennuksessa on polkupyörävarasto.

Sijainti on liikenteellisesti ihanteellinen, sillä Torreblanca juna-asema on vain 650 m päässä. Juna vie sinut Malagan keskustaan, lentokentälle sekä Fuengirolan keskustaan. Aivan kotiovelta löytyy rantaravintoloita ja lähistöllä on myös supermarket, hedelmäkauppa, kahvila-leipomo, ym palveluita.

Vastike on vain 65 e/kk ja IBI-vero 816 e/vuosi (Espanjan residenteille 532 e/vuosi).

Hinta 470.000 e.

Lisätiedot ja esittelyt: Hanna Lehto: +34 611201408 (myös whatsapp), hanna@asuntodelsol.com

Sijainti kartalla

Hanna Lehto

Agent

Master of Laws, Fin, OTM (2005) oikeustieteen maisteri Legalized Real Estate Agent, Fin, LKV (2006) laillistettu kiinteistönvälittäjä 14 years of experience in Real Estates 14 vuoden kokemus kiinteistöalalta

Näytä profiili

Ota yhteyttä

Muut kohteet

Myytävänä

1,150,000€
300 4 makuuhuonetta 4 kylpyhuonetta

Myytävänä

750,000€
3 kylpyhuonetta

Myytävänä

245,000€
2 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta

New Development – El Chaparral – Mijas Costa

El Chaparral, Mijas Costa , Málaga, Spain

Myytävänä

1,195,000€
360 5 makuuhuonetta 4 kylpyhuonetta