Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Tyylikäs ja tilava kolmen kerroksen koti suositussa Pacosolissa

Kohdetunnus: Pacosol
297,000€
Floor Area: 150 Makuuhuoneet: 4 Kylpyhuoneet: 3 Rakennusvuosi: 1989 Stories: 3 Zip Code: 29640

Myynnissä suositussa Pacosolissa suuri, hyväkuntoinen perheasunto, jossa 4 makuuhuonetta, joista kaksi ovat tällä hetkellä osittain yhteydessä toisiinsa, mutta mahdollista helposti erottaa täysin toisistaan, jos on tarvetta. Asunnossa on myös 3 tilavaa kylpyhuonetta, vieras wc, keittiö (joka täysin uusittu kaksi vuotta sitten), olohuone/ruokailutila, kaksi lasitettua terassia (lasiverhot) ja patio. Säilytystilaa löytyy mukavasti ja alakerrassa on lisäksi kodinhoitohuone tai oleskelu-leikkihuone lapsille.

Sijainti on loistava, kävellen 200 m lähimpään ruokakauppaan, 300 m ravintoloihin, 400 m apteekkiin, yms. ja 700 m suomalaiselle koululle.1,6 km rannalle ja juna-asemalle. Bussi kulkee 200 metrin päästä.

Pinta-ala 150 m2 (50 m2/kerros). Olohuoneesta ja päämakuuhuoneesta on kulku lasitetuille terasseille. Keskikerroksen makuuhuoneissa on ensuite-kylpyhuoneet, jotka on tyylikkäästi uusittu kaksi vuotta sitten. Päämakuuhuoneessa ja alakerrassa on sisäänrakennetut vaatekaapit. Ulko-ovi on muutettu turvaoveksi kaksi vuotta sitten ja lisäksi päämakuuhuoneen ovi on äänieristetty, voit mennä nukkumaan koska haluat, yläkerran tv tai muut äänet eivät häiritse.

Keittiö ja 1 mh sekä patio ovat itään, eli aamuaurinkoon. Muu koti on länteen, eli täällä ei tarvitse talvellakaan palella. Kaikissa huoneissa on hiljattain asennetut tai uusitut ilmalämpöpumput, joissa lämmitys/viilennys, kaikki energiaystävällisiä. Keittiössä on erilliset korkeat jääkaappi-pakastimet, ne sekä muut kodinkoneet A+, A++ tai A+++-luokiteltuja. Induktioliesi, kiertoilmauuni, tiskikone, kaikki kodinkoneet laadukkaita merkkejä.

Asunto jakautuu seuraavasti:
Sisääntulokerros on ylin kerros, josta löytyy pieni eteinen, vieras wc, oh-rh, keittiö ja lasitettu terassi. Takka ja ilmalämpöpumppu.
Keskikerros: (kerrosta alempi sisääntulokerrokseen nähden): päämakuuhuone, jossa ensuite-kylpyhuone suihkulla, sisäänrakennetut vaatekaapit, jotka jatkuvat lasitetulle terassille. Ilmalämpöpumppu. Pienempi makuuhuone, jossa myös ensuite-kylpyhuone suihkulla, ilmalämpöpumppu ja käynti patiolle.
Alin kerros: 2 mh, oleskeluhuone, sisäänrakennettu, suuri vaatekaappi, suuri kylpyhuone suihkulla ja kylpyammeella. Ilmalämpöpumppu. Käynti suoraan uima-altaalle ja muutenkin alakerrasta on oma sisäänkäynti, joka on kätevää, jos perheessä on nuoria aikuisia.

Asunnon elinkustannukset ovat todella edulliset. Yhtiöllä on lämmintä vettä varten aurinkopaneelit ja todella suuret vesisäiliöt, joten lämmintä vettä riittää koko perheelle pitkiinkiin suihkuvuoroihin. Lämmin vesi kuuluu yhtiövastikkeeseen. Vesilasku nykyisellä 5-henkisellä omistajaperheellä on ollut normaalisti noin 30 e/kk ja sähkölasku n 70 e. Vastike 125 e/kk, jätevero n 70 e/vuosi ja IBI-vero 414 e/vuosi. Tällä hetkellä maksetaan lisäksi ylimääräistä vastiketta 60 e/kk, koska kaikki rakennukset on äskettäin maalattu.

Alakerralla on oma escrituransa, joka tarkoittaa, että sen voi halutessa erottaa muusta kodista ja myydä erikseen. Tämä on helppo järjestää, koska alakertaan on oma sisäänkäynti jo valmiina. Kaksi ylintä kerrosta on remontoitu kaksi vuotta sitten. Alakerta on remontoitu vuonna 2003 (mm. putket, sähköt, lattia, kylpyhuone). Kodin kaikki ikkunat ovat erinomaisesti eristäviä tuplalaseja, jotka on uusittu 2-4 vuotta sitten ja pitävät tehokkaasti äänet ja kylmän ja kuuman ulkopuolella.

Pacosol on erittäin hyvin hoidettu ja suosittu niin suomalaisten kuin espanjalaistenkin keskuudessa. Uima-allas on auki ympäri vuoden. Alue on suljettu ja alueen sisältä löytyy parkkitilaa.

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen ja viihtyisään kotiin, jonka sijainti on loistava.

Hinta 297.000 e. Lisätiedot ja esittelyt: Hanna Lehto, +34 611201408, +358 440801122, hanna@asuntodelsol.com

Property Video

Sijainti kartalla

Hanna Lehto

Agent

Master of Laws, Fin, OTM (2005) oikeustieteen maisteri Legalized Real Estate Agent, Fin, LKV (2006) laillistettu kiinteistönvälittäjä 14 years of experience in Real Estates 14 vuoden kokemus kiinteistöalalta

Näytä profiili

Ota yhteyttä

Muut kohteet

Myytävänä

367,000€
120 3 makuuhuonetta 3 kylpyhuonetta

Myytävänä

147,000€
50 1 makuuhuonetta 1 kylpyhuonetta

Iki-ihanassa Puebla Blancassa 1 mh lomakoti merimaisemin

Puebla Blanca, Torreblanca, Fuengirola

Vuokrattavana

El Higueron – Hill Collection – vuokra

Calle Nogal del Higueron 5

Myytävänä

310,000€
115 3 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta