Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Moderni huvila – Cerros del Aguila – Mijas Costa

Kohdetunnus: Aguila
795,000€
Tontin pinta-ala: 541 Floor Area: 368 Makuuhuoneet: 7 Kylpyhuoneet: 3,5 Autotallit: 4 Rakennusvuosi: 2019 Stories: 3

Myynnissä harvinaisen upea moderni huvila lähellä Cerrado del Aguilan golfkeskusta sekä Cerros del Aguilan kylää. Sijainti on hyvin rauhallinen, mutta lähistöltä löytyvät silti kaikki tarvittava urheiluun (golf, padel, kuntosali, lenkkipolut), shoppailuun (Miramar ostoskeskus) sekä rentoutumiseen ja nautiskeluun (lukuisat ravintolat, ranta). Kaikki tämä korkeintaan muutamien minuuttien kävely- tai automatkan päässä.

Tämän huvilan pääovella jo huudahdat “Wau”, eivätkä huudahdukset lopu siihen. Talosta löytyy upeita yksityiskohtia lukematon määrä, suunnittelussa on todella onnistuttu tekemään jotain erilaista hyvällä maulla ja modernilla otteella. Huvilan infinity uima-allas vesiputouksineen ja mini suihkulähteineen ja tilava terassi kutsuvat nautiskelemaan Andalucian auringosta. Pergola antaa kesäkuumalla kaivattua varjoa juuri sopivasti.

Aurinkoinen tontti on hyvin helppohoitoinen ja tyylikkäästi suunniteltu. Olohuoneesta ja keittiöstä saa avattua suuret lasiseinät kokonaan auki, jolloin talon keskikerros on kuin yhtä terassin kanssa. Suuret ikkunat päästävät luonnonvalon ihanasti sisälle ja jopa kellarikerroksen huoneissa on uskomaton määrä luonnonvaloa koko talon läpi kulkevan lasikuilun ansiosta. Kellarikerroksessa on ihastuttava sisäpihan patio, jonka kautta luonnonvalo jakautuu huoneisiin.

Autotalliin mahtuu neljä autoa ja lisäksi kaksipyöräisiä vino pino. Upeimmat kulkupelisi saat autotallissa eturiviin niin, että näet ne talosta sisältä lasiseinän läpi.

Yläkerrassa on 3 mh ja 2 kh. Keskikerroksessa olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, vieras wc. Alakerrassa 4 huonetta (esimerkiksi vierashuone, työhuone, tv-huone ja kuntosali) sekä erittäin tilava autotalli varastotiloineen.

Varaa esittely tähän upeaan huvilaan ja varaudu huudahtamaan “Wau!”: Hanna Lehto, +34 611201408, +358 440801122, hanna@asuntodelsol.com

Property Video

Sijainti kartalla

Hanna Lehto

Agent

Master of Laws, Fin, OTM (2005) oikeustieteen maisteri Legalized Real Estate Agent, Fin, LKV (2006) laillistettu kiinteistönvälittäjä 14 years of experience in Real Estates 14 vuoden kokemus kiinteistöalalta

Näytä profiili

Ota yhteyttä

Muut kohteet

Myytävänä

1,395,000€
5 makuuhuonetta 5 kylpyhuonetta

Villa Elviria Marbella

Elviria, 29604 Marbella, Málaga, Spain

Myytävänä

280,000€
120 2 makuuhuonetta 3 kylpyhuonetta

Myytävänä

299,900€
198 4 makuuhuonetta 3 kylpyhuonetta

Myytävänä

349,000€
2 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta

El Higueron Fuengirola Benalmadena

Av. del Higuerón, Málaga, Spain