Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Omakotitalo ja liiketila – Los Pacos – Fuengirola

Kohdetunnus: Jose Salik
460,000€
Tontin pinta-ala: 290 Floor Area: 250 Makuuhuoneet: 4 Kylpyhuoneet: 2 Rakennusvuosi: 1980 Stories: 2 Zip Code: 29640
YRITTÄJÄT huomio!!!
Tässä loistava kokonaisuus sinulle, joka tarvitset tilavan kodin JA tilat yrityksesi käyttöön JA haluat lapsillesi lyhyen koulumatkan. Saat takuuvarmasti yrityksesi näkyvälle liikepaikalle, koska jokainen suomalainen, jolla on lapset suomikoulussa, taatusti näkee yrityksesi ja käy automaattisesti ovellasi päivittäin.
Myynnissä siis suomikoulun vieressä Los Pacosissa 250 m2 talo, jossa alakerrassa liiketila. Tässä tilassa on aikoinaan vuosikymmeniä toiminut kahvila, mutta omistajien korkean iän vuoksi kahvilan toiminta on lopetettu vuosia sitten. Liikepaikka oli kuitenkin loistava ja perhe on saanut aikoinaan elantonsa kahvilasta, jossa oli viisi henkilöä töissä. Sama tila toimisi loistavasti myös toimistona, kauppana, tms. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tähän mahdollisuuksien taloon, jossa on useita patioita ja terasseja sekä liiketilan että kodin käyttöön.

Talo sijaitsee yhdellä Los Pacosin parhaista alueista, josta löydät kaiken tarvitsemasi kävelyetäisyydeltä, supermarketin, apteekin, koulut, eläinlääkärit, ravintolat, bussipysäkit jne. Ja jos haluat nauttia upeasta Fuengirolan rantakadusta ja upeista rannoista, sinun tarvitsee vain kävellä noin kymmenen minuuttia ja voit rentoutua ottamalla aurinkoa meren rannalla.

Talossa on yhteensä 7 huonetta, kaksi patiota, suuri terassi ja paljon varastotilaa. Tilat ovat kahdessa kerroksessa. Maantasakerroksessa on liiketilan (wc-tilat valmiina) lisäksi keittiö, josta on pääsy sisäpihan patiolle, jossa on aurinkoa riittämiin. Lisäksi alakerrassa on olohuone ja kylpyhuone sekä varastotilaa. Toisessa kerroksessa on 4 makuuhuonetta, kylpyhuone, olohuone ja ulkoterassi, jolta on näkymät vuorelle ja pääkadulle.

Liiketila on yhteydessä muuhun taloon, joten koko talosta on helppo tehdä myös tilava koti. Tämä on todellinen monien mahdollisuuksien talo, tule tutustumaan.

Esittelyt: Hanna Lehto, +34 611201408, hanna@asuntodelsol.com

Sijainti kartalla

Hanna Lehto

Agent

Master of Laws, Fin, OTM (2005) oikeustieteen maisteri Legalized Real Estate Agent, Fin, LKV (2006) laillistettu kiinteistönvälittäjä 14 years of experience in Real Estates 14 vuoden kokemus kiinteistöalalta

Näytä profiili

Ota yhteyttä

Muut kohteet

Myytävänä

1,195,000€
360 5 makuuhuonetta 4 kylpyhuonetta

Myytävänä

945,000€
225 m2 4 makuuhuonetta 3 kylpyhuonetta
Luxury apartment in Puerto Banus, Marbella

Myytävänä

2,950,000€
121 3 makuuhuonetta 3 kylpyhuonetta

Myytävänä

975,000€
303 4 makuuhuonetta 4 kylpyhuonetta

Uusi luksushuvila – La Sierrezuela – Mijas

Calle Mirador de Sierrezuela