Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Ihastuttava huvila – La Sierrezuela – Mijas Costa

Kohdetunnus: Sierrezuela 10
  • The livingroom has been extended and is now larger than in this floor plan.
735,000€
Tontin pinta-ala: 1130 Floor Area: 275 Makuuhuoneet: 3 Kylpyhuoneet: 3 Autotallit: 1 Rakennusvuosi: 1997 Stories: 2

Ihana huvila myytävänä La Sierrezuelan alueella. Tontti 1130 m2 ja huvila 234 m2 plus 80 m2 terassi ja oma uima-allas erittäin aurinkoisessa puutarhassa. Sisääntulokerroksessa on autotalli, kodinhoitohuone, vieras-wc, keittiö ja ruokasali, josta pääsee katetulle terassille. Lisäksi tästä kerroksesta löytyy erittäin valoisa ja tilava olohuone, josta on käynti aurinkoiselle avoterassille.

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja kaksi melko suurta kylpyhuonetta. Pää-makuuhuoneessa on terassi ja oma kylpyhuone sekä vaatehuone. Yläkerrassa on myös tilava aula, joka toimii mukavasti olohuoneena tai tv-huoneena.

Puutarhassa on hedelmäpuita (appelsiini, sitruuna, viikuna, greippi, oliivi) sekä palmuja ja suuria kaktuksia. Sisäänkäyntiportti ja autotallin ovi ovat sähköisiä. Autotalliin mahtuu yksi auto ja lisäksi tontille mahtuu pysäköimään kolme autoa. Oma uima-allas on 10 x 4,5 m. Kaikissa ikkunoissa ja terassien lasiovissa on metalliset liukukaihtimet sekä tuplalasit / turvalasit. Taloon asennettu myös hälytysjärjestelmä sekä sisälle että ulos. Juomavedelle on suodatusjärjestelmä.

Kaiken kaikkiaan tässä huvilassa on loistava pohjaratkaisu ja se toimii täydellisesti lomakotina tai vakituiseen asumiseen vuoden ympäri. Mikäli et itse tarvitse huvilaa ympärivuotisesti, tätä on mahdollista myös vuokrata hyvällä tuotolla silloin, kun en taloa itse käytä.

Rakennusvuosi on 1997 ja talon rakennuttanut ensimmäinen omistaja myy taloa nyt. Talo on siis rakennettu omaksi kodiksi, hyvillä materiaaleilla ja erittäin hyvin pidetty. Talossa on asunut kaksi aikuista ihmistä, joten se on pysynyt hyvässä kunnossa.

550 metrin päässä on supermarket, leipomo, apteekki, kahvila, joitain ravintoloita ja bussipysäkki. Sijainti on todella täydellinen. Fuengirolan keskusta on vain 2.7 km päässä tai noin 6 minuuttia autolla ja keskustan vierestähän löytyy myös 7 km pitkä upea hiekkaranta.

Lisätietoja ja esittelyt +34 611201408 (myös whatsapp), Hanna Lehto, hanna@asuntodelsol.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Sijainti kartalla

Hanna Lehto

Agent

Master of Laws, Fin, OTM (2005) oikeustieteen maisteri Legalized Real Estate Agent, Fin, LKV (2006) laillistettu kiinteistönvälittäjä 14 years of experience in Real Estates 14 vuoden kokemus kiinteistöalalta

Näytä profiili

Ota yhteyttä

Muut kohteet

Myytävänä

1,150,000€
300 4 makuuhuonetta 4 kylpyhuonetta

Upea huvila – La Sierrezuela – Mijas

Calle Mimosa de Sierrezuela 2

Myytävänä

335,000€
120 m2 2 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta

Benalmadena Pueblo – El Higuerón – Uudiskohde

Calle Rododendro, Benalmádena, Málaga, Spain

Myytävänä

980,000€
6 makuuhuonetta 6 kylpyhuonetta

Myytävänä

245,000€
2 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta

New Development – El Chaparral – Mijas Costa

El Chaparral, Mijas Costa , Málaga, Spain