Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Suuri huvila, oma uima-allas, upeat panorama-maisemat, La Sierrezuela – Mijas Costa

Kohdetunnus: Sierrezuela 11
980,000€
Tontin pinta-ala: 1810 Makuuhuoneet: 6 Kylpyhuoneet: 6 Rakennusvuosi: 1982 Stories: 2

Suositulla Sierrezuelan huvila-alueella suuri huvila, josta upeat panorama-maisemat merelle, vuorille ja golf-kentälle. Nykyinen omistaja kertoi päättäneensä ostaa talon pelkästään nähtyään maiseman, ennen kuin oli katsonut taloa läpi lainkaan. Se kertoo ehkä jotain maiseman upeudesta. Kuvat eivät anna oikeutta maisemalle, se pitää kokea paikan päällä.

Sisääntulokerroksessa on olohuone, josta aukeavat kahdet pariovet koko talon levyiselle terassille, josta on mahtavat maisemat alas laaksoon. Olohuoneessa on takka ja ruokailutila. Keittiön takana on palvelijanhuone, jossa on oma sisäänkäynti ja jota voi käyttää myös esim. toimistona. Samassa kerroksessa on kolme erittäin tilavaa makuuhuonetta, joista kahdessa on oma suuri kylpyhuone ja yksi kylpyhuone käytävällä. Kahdesta makuuhuoneesta on käynti suurelle maisematerassille.

Alakerrassa on biljardihuone sekä tilava tv-huone, kaksi kylpyhuonetta sekä vierashuone. Alakerrassa on myös erillinen vierasasunto omalla sisäänkäynnillä. Vierasasunnossa on tilava olohuone, keittiö, makuuhuone sekä kylpyhuone.

1810 neliöiseltä tontilta löytyy paljon laatoitettuja patioita erilaiseen oleskeluun: Yksi patioista on ruoanlaittoa ja herkuttelua varten, siellä on muurattu grilli sekä uuni ja ruokailutila. Yhdellä patioista kasvaa hedelmäpuita ja keväällä appelsiinin kukkien tuoksu on huumaava. Pihalla on myös oma uima-allas sekä uima-altaan vieressä jacuzzi. Tontin alareunassa on puutarha-alue, jonne voi istuttaa hedelmäpuita, tms.

Huvila sijaitsee päättyvän kadun päässä ja pihatietä reunustavat palmut. Pihatien päässä on autokatos kahdelle autolle, mutta pihatielle mahtuu useampikin auto peräkkäin.

Iki-ihana Sierrezuelan huvila-alue on tunnettu kauniista, suurista huviloistaan, vehreistä puutarhoistaan, ystävällisistä naapureistaan, rauhallisista hetkistä palmun alla uima-altaan reunalla, taianomaisesta tunnelmasta terasseilla kuumina Andalusian iltoina, jolloin tähtitaivas loistaa kilpaa kristallilasissa kuplivan cavan kanssa. La Sierrezuela sijaitsee Mijasissa, 4 km päässä Välimeren upeista hiekkarannoista, 3,5 km päässä Fuengirolan keskustasta, 25 km Malagan lentokentästä, 30 km Marbellasta. Nyt myynnissä olevan huvilan lähimmät palvelut löytyvät 1,4 km päästä (useita ravintoloita, supermarket, leipomo, apteekki, kampaamo, eläinlääkäri, sekatavarakauppa, yms.).

Taloa on kunnostettu osittain reilu viisi vuotta sitten, mutta osittain se kaipaa kunnostusta. Talossa on paljon tilaa ja rinnetontti on iso, joten mahdollisuuksia on vaikka mihin. Esimerkiksi täällä jos jossain infinity-allas olisi upea, koska altaasta todella aukeaisi mahtava maisema. Tämä talo sopii erityisen hyvin useamman sukupolven (loma)kodiksi tai vaikka kahdelle perheelle. Tai muuten vain paljon tilaa kaipaavalle asukkaalle/lomailijalle.

Hinta on neuvoteltavissa, tule rohkeasti katsomaan ja ideoimaan paikan päälle.

Sijainti kartalla

Hanna Lehto

Agent

Master of Laws, Finland, OTM (2005) Legalized Real Estate Agent, Finland, LKV (2006) 16 years of experience in Real Estates

Näytä profiili

Ota yhteyttä

Muut kohteet

Luxyry villa golf valley Marbella

Myytävänä

3,250,000€
373 5 makuuhuonetta 4 kylpyhuonetta

Myytävänä

460,000€
250 4 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta

Myytävänä

945,000€
225 m2 4 makuuhuonetta 3 kylpyhuonetta

Myytävänä

345,000€

UUDISKOHDE – Carvajal Fuengirola

Carvajal, 29640 Fuengirola, Málaga, Spain