Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Uudiskohde – keskusta – Fuengirola

Kohdetunnus: EdfEsp
372,000€
Rakennusvuosi: 2024

Marbellan ja Malagan välissä sijaitseva Fuengirola on yksi Costa del Solin vilkkaimmista kaupungeista, yksi alueen helmistä, jossa kiinteistöjen arvot ovat jatkuvassa nousussa ja elämänlaatu on korkealla. Asuminen tässä upouudessa rakennuksessa kaupungin keskustassa antaa mahdollisuuden vapaa-ajan, kulttuurin, palveluiden, rauhallisuuden ja välimerellisen elämäntavan yhdistämiseen ilman, että sinun tarvitsee luopua mistään.

Tämä rakennus sijaitsee yhdellä Fuengirolan parhaista alueista, keskustassa, 350 metrin päässä rannasta. Suunnittelussa on otettu huomioon kaikki yksityiskohdat ja asuinmukavuus ja täältä löytyy mm. takapihojen viheralueet, ensiluokkaiset materiaalit, pysäköinti- ja varastotilat, kodin automaation ohjaus kosketusnäytöllä ja mobiilisovelluksella, sauna, lattialämmitys, zen-sisäpuutarha, pronssiveistokset terasseilla, concierge-alue, monitoimihuone ja yhteinen terassitila.

Teräs, lasi, kivityöt, eksklusiivinen puutavara ja ylellinen keramiikka: yhtäkään viimeistelyä ei ole jätetty sattuman varaan. Ne kaikki noudattavat laatufilosofiaa, joka on koko projektin taustalla. Kaikki, mukaan lukien ulkopuutarha-alueet, autotallit, varastot ja kauttakulkutilat, ylläpitää tyylikästä, modernia tyyliä, joka on ominaista tälle rakennukselle.

Arvostettu arkkitehtuuristudio A-cero, jota johtavat Joaquin Torres ja Rafael Llamanazares, jättää jälkensä suunnitteluun omalla tyylillään, joka heijastaa ainutlaatuista elämänlaadun käsitettä: ajankohtaista, tyylikästä ja uusimman tekniikan mukaista suunnittelua, mikä tekee asuttavuudesta tässä rakennuksessa nautinnon kaikille aisteille.

Tässä rakennuksessa on yhteensä 33 huoneistoa ja kattohuoneistoa (2-3 makuuhuonetta) sekä pysäköintitilat, varastot ja kuntosali.
Saatavilla olevien asuntojen hinnat alkavat 372.000 eurosta ja kalleimpana tällä hetkellä vapaana olevista asunnoista on ainoa jäljellä oleva kattohuoneisto 1.232.000 e. Yli 50 % asunnoista on jo myyty, joten valitse nopeasti sinulle sopivin asunto, me autamme sinua valinnassa.

Rakentaminen valmistuu kesään 2024 mennessä.

Maksuaikataulu:
6 000 € varausmaksu
30 % 30 päivän kuluessa yksityisen sopimuksen allekirjoittamisesta (miinus 6 000 €)
10% 6 kuukautta yksityisen sopimuksen allekirjoittamisesta
60% rakennuksen valmistuttua

Lisätietoja, pohjapiirrokset, yksityisesittelyt: Hanna Lehto, +34 611201408, hanna@asuntodelsol.com

Sijainti kartalla

Hanna Lehto

Agent

Master of Laws, Finland, OTM (2005) Legal Real Estate Agent, Finland, LKV (2006) 17 years of experience in the Real Estate business, first 9 years in Finland and since 2014 in Spain.

Näytä profiili

Ota yhteyttä

Muut kohteet

Myytävänä

450,000€
168 4 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta

Myytävänä

750,000€
316 5 makuuhuonetta 5 kylpyhuonetta

Myytävänä

299,000€
107 2 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta
Luxury apartment in Puerto Banus, Marbella

Myytävänä

2,950,000€
121 3 makuuhuonetta 3 kylpyhuonetta