Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Casa Castaña – Marbella – Sierra Blanca

Kohdetunnus: Castaña
  • Luxury villa for sale in Marbella Luxury Villa for sale in Marbella
12,500,000€
Tontin pinta-ala: 2573 Floor Area: 931 Makuuhuoneet: 7 Kylpyhuoneet: 6 Stories: 4 Zip Code: 29602

Casa Castaña on elegantti luksushuvila, joka sijaitsee yhdellä Marbellan parhaista alueista, Sierra Blancassa. Huvilan sijainti rinteessä avaa maisemat sekä Välimerelle että vuorille. Huvila sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Marbellan parhaista palveluista, kansainvälisistä kouluista, upeista golfkentistä sekä ostosmahdollisuuksista. Tämä rauhallinen alue on hyvien kulkuyhteyksien päässä moottoritiestä, joka vie mm. Malagan lentokentälle vajaassa tunnissa.

Casa Castañassa yhdistyvät andalusialainen arkkitehtuuri ja välimerelliset vivahteet. Huvilan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin ja se tarjoaa hyvät mahdollisuudet nauttia ulkoilmaelämästä niin katetuilla kuin avoimilla terasseilla ja uima-allasalueella sekä useilla puutarhassa olevilla oleskelualueilla. Jo sisäänkäynti on vaikuttava hoidettuine puutarhoineen ja jo sisäänkäynnissä aistit rauhallisuuden, joka täällä vallitsee.

Sisustuksessa on pohjoismaalaisia vaikutteita ja kalustus on erityisen laadukas. Lattiat ovat italialaista kalanruoto tammea, jonka tumma sävy luo upean kontrastin muutoin neutraalin väriselle sisustukselle. Puutarhatasolla on useita oleskelutiloja, joista kaikista on käynti upeaan puutarhaan.

Casa Castañassa on 7 makuuhuonetta ja 6 kylpyhuonetta sekä 2 vieras wc:tä. Ensimmäisen kerroksen kaikista neljästä makuuhuoneesta voi ihailla kimaltelevaa Välimerta, kaikista neljästä on käynti myös terassille ja päämakuuhuoneen pukeutumishuoneeseen mahtuu ihastuttavan monta vaatekertaa. Tämä huvila on todellakin suunniteltu sitä varten, että elämästä kuuluu nauttia täysillä.

Huvilan kellarikerroksessa on täyden viiden tähden hemmottelukeskus; viinikellari, täysin varusteltu kuntosali, joogasali, kylpylä 8×2,75 m uima-altaalla sekä hierovalla infinity porealtaalla. Täältä löytyy tietysti myös sauna, hierontahuone sekä hiussalonki. Vintillä on lisäksi täydellinen elokuvateatteri.

Huvilan toisesta päädystä löytyy henkilökunnan osasto, jossa mm. henkilökunnan asunto, kodinhoitotilat sekä erillinen kokin keittiö.

852 neliöisen päätalon lisäksi tältä 2573 m2 tontilta löytyy 12×5 m uima-allas, jonka vieressä on 79 m2 vierastalo, jossa on kaksi erillistä asuntoa omine keittiöineen.

Kaikenkaikkiaan Casa Castaña jättää hienostuneisuudellaan sekä monipuolisuudellaan vaativimmankin ostajan sanattomaksi.

Lisätiedot ja esittelyt: Hanna Lehto, +34 611201408 (whatsapp), hanna@asuntodelsol.com

Hinta 12.500.000 €

Sijainti kartalla

Hanna Lehto

Agent

Master of Laws, Fin, OTM (2005) oikeustieteen maisteri Legalized Real Estate Agent, Fin, LKV (2006) laillistettu kiinteistönvälittäjä 14 years of experience in Real Estates 14 vuoden kokemus kiinteistöalalta

Näytä profiili

Ota yhteyttä

Muut kohteet

Myytävänä

2,500,000€
470 6 makuuhuonetta 7 kylpyhuonetta

Myytävänä

1,200,000€
4 makuuhuonetta 5 kylpyhuonetta

Myytävänä

1,150,000€
300 4 makuuhuonetta 4 kylpyhuonetta

Upea huvila – La Sierrezuela – Mijas

Calle Mimosa de Sierrezuela 2

Myytävänä

660,000€
3 makuuhuonetta 5 kylpyhuonetta