Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Calle Iglesia – Los Boliches – vuokra

Kohdetunnus: Iglesia
Makuuhuoneet: 1 Kylpyhuoneet: 1 Stories: 3

Vuokrataan korunkaunis lomakoti rauhallisella kadulla lähellä palveluita ja rantaa.

Vapaata NYT HETI.

Kesäkuussa 2017 remontoitu ja kalustettu täysin uusilla kalusteilla sekä kodinkoneilla, 1 mh + 1 kh kattohuoneisto Los Bolichesin ytimessä, rauhallisella välikadulla. Kivenheitto Los Bolichesin kirkkoaukiolle, juna-asemalle, El Corte Inglesiin ja vain muutama sata metriä rannalle. Läheltä löytyy uskomaton määrä palveluita: mm. Hemingwayn kirjakauppa (josta suomenkielistä lomalukemista), pieniä hedelmäkauppoja, lihakauppoja, supermarketteja, tapasbaareja sekä myös El Corte Ingles, jos tekee mieli suurempaan tavarataloon.

Tämän viihtyisän asunnon parvekkeella voit nauttia aamuauringon ensimmäisistä säteistä ja aurinko paistaa pitkälle iltapäivään saakka. Asunto on hyvin varusteltu, mm. viilennys ja lämmitys makuuhuoneessa sekä olohuoneessa. Täysin uusitusta keittiöstä löytyy mm. tiskikone lomailua helpottamaan. Asunnossa on myös tv, pyykinpesukone, silitysrauta ja -lauta, kahvinkeitin, uuni, induktioliesi, jääkaappi/pakastin sekä mikroaaltouuni ja leivänpaahdin. Asunto sijaitsee ylimmässä kolmannessa kerroksessa ja talossa on pieni hissi. Moni vuokralaisista on varannut samantien tämän asunnon uudestaan seuraavalle lomalleen. Se lienee parhaita palautteita, jota vuokra-asunnosta voi saada. Makuuhuoneessa on 160 x 200 cm parisänky ja mahdollisuus 80 x 200 m varavuoteeseen. Ei tupakointia eikä eläimiä. Täällä voit lomailla kaikessa rauhassa, mutta silti lähellä palveluja.

Lisätiedot ja varaukset: hanna@asuntodelsol.com, +34 611 201 408 (CTC-2017085034)

Sijainti kartalla

Hanna Lehto

Agent

Master of Laws, Fin, OTM (2005) oikeustieteen maisteri Legalized Real Estate Agent, Fin, LKV (2006) laillistettu kiinteistönvälittäjä 14 years of experience in Real Estates 14 vuoden kokemus kiinteistöalalta

Näytä profiili

Ota yhteyttä

Muut kohteet

Myytävänä

1,195,000€
360 5 makuuhuonetta 4 kylpyhuonetta

Myytävänä

189,000€
53 1 makuuhuonetta 1 kylpyhuonetta

Myytävänä

1,200,000€
4 makuuhuonetta 5 kylpyhuonetta

Myytävänä

750,000€
3 kylpyhuonetta