Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Uudiskohde – Carvajal – valmistuminen keväällä 2020

Kohdetunnus: PRMA
290,000€
Floor Area: 115 Makuuhuoneet: 3 Kylpyhuoneet: 2 Autotallit: 2 Rakennusvuosi: 2020 Stories: 3

Oletko koskaan haaveillut upouudesta upeasta asunnosta Aurinkorannikolla? Kun suljet silmäsi, näetkö itsesi uuden asuntosi valoisassa olohuoneessa? Avaa suuret lasiovet olohuoneesta tai makuuhuoneesta tilavalle terassiparvekkeelle ja nauti Andalusian auringosta ja upeasta näkymästä Välimerelle. Nauti valosta ja rauhasta, suolavesiuima-altaista ja kuntosalista. Täältä löytyy myös business-keskus, jos haluat tehdä etäpäivän omassa talossa, mutta pois kotoa.

Täällä voit tuntea olosi turvalliseksi ja kotoisaksi vuoden ympäri. Asunnon turvaovi, ilmastointi ja lämmitys, täysin varusteltu keittiö ja laadukkaat materiaalit koko asunnossa tuovat elämänlaatua.

Nauti rauhallisesta elämäntyylistä alueella, josta on loistavat yhteydet kaikkialle. Alle 400 metriä Carvajalin kultahiekkaisille rannoille, josta rantabulevardilta löytät toinen toistaan parempia ravintoloita. Lähistöllä myös Michelin tähden ravintola sekä erittäin hyvät urheilumahdollisuudet: padeltennis, kuntouinti, kuntosali sekä maineikas kylpylä löytyvät kaikki lyhyen kävelymatkan päästä.

Sijainti on loistava, sillä ajomatka Malagan lentokentältä on vain 15 minuuttia, tai junalla 30 minuuttia. Carvajalin juna-asema sijaitsee vain 200 metrin päässä ja siitä on junayhteys Malagan keskustaan sekä Fuegirolan keskustaan.

Asunnoissa on 2-3 makuuhuonetta ja kylpyhuonetta ja hinnat vaihtelevat välillä 290.000 – 744.000 e. Rakennustyöt ovat jo hyvässä vauhdissa ja arvioitu valmistuminen on vuoden 2020 keväällä. Vain 11 asuntoa jäljellä 82:sta asunnosta, mutta vielä on hyviä vaihtoehtoja.

Autamme sinua valitsemaan juuri oikean asunnon, haluatpa sitten asunnon maantasalta pienellä omalla puutarhalla tai kattoterassiasunnon ylimmästä kerroksesta.

Lisätiedot, pohjakuvat sekä esittelyt: Hanna Lehto, +34611201408, hanna@asuntodelsol.com

Sijainti kartalla

Hanna Lehto

Agent

Master of Laws, Fin, OTM (2005) oikeustieteen maisteri Legalized Real Estate Agent, Fin, LKV (2006) laillistettu kiinteistönvälittäjä 14 years of experience in Real Estates 14 vuoden kokemus kiinteistöalalta

Näytä profiili

Ota yhteyttä

Muut kohteet

Myytävänä

825,000€
225 m2 4 makuuhuonetta 3 kylpyhuonetta

New Villas – Mijas Golf – Mijas Costa

Avenida Louison Bobet Urb Mijas Golf, 1-3-5, 29650 Las Lagunas de Mijas, Málaga, Spain

Vuokrattavana

El Higueron – Hill Collection – vuokra

Calle Nogal del Higueron 5

Vuokrattavana

1 makuuhuonetta 1 kylpyhuonetta

Royal Park 8 – Los Pacos – vuokrattavana

Calle Sauce 15, 29640 Fuengirola

Myytävänä

245,000€
2 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta

New Development – El Chaparral – Mijas Costa

El Chaparral, Mijas Costa , Málaga, Spain