Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Uudiskohde – Carvajal – VALMIS

Kohdetunnus: PRMA
310,000€
Floor Area: 115 Makuuhuoneet: 3 Kylpyhuoneet: 2 Autotallit: 2 Rakennusvuosi: 2020 Stories: 3

Muuttovalmiita, juuri valmistuneita moderneja asuntoja loistavalla sijainnilla vain 15 minuuttia Malagan lentokentältä, Benalmadenan ja Fuengirolan rajalla. Ota yhteyttä ja varaa meiltä etukäteen oma henkilökohtainen esittelyaikasi. TARJOUS: Nyt kolmen makuuhuoneen kattohuoneistoihin kalustepaketti kaupan päälle (arvo n 30.000 €). Jäljellä vielä 2-3 makuuhuoneen asuntoja maantasalta kattohuoneistoihin.

Miksi ostaisit tästä itsellesi asunnon? Syitä on monia, mutta mainittakoon tässä muutamia:

1. Tämä uudiskohde on jo valmis, pääset muuttamaan sisälle heti, ei ikävää odotusaikaa.

2. Tämä kohde soveltuu täysin sekä lomailuun että vakituiseen asumiseen. Täällä voit rentoutua kahdella eri uima-allasalueella tai tehdä etätöitä business-keskuksessa.

3. Kulkuyhteydet tästä kohteesta ovat loistavat sekä autolla että junalla.

4. Etäisyys rannalle on vain muutamia satoja metrejä, samoin palveluihin, mm. Michelin-tähden ravintola, kylpylä, yms.

5. Maisemat ovat upeat, jopa maantasalla olevista asunnoista on merinäköala ja suurimmasta osasta asuntoja näkyy upeasti sekä meri että vuoret.

6. Rakentaja on hyvämaineinen iso rakennusliike, joka tekee siistiä työtä. Jopa autohalli on tyylikkäästi suunniteltu.

7. Asuntojen materiaalit ovat väriltään neutraaleja, joten voit tehdä kodistasi juuri itsesi näköisen helposti (tarvittaessa Asunto del Sol hoitaa kalustamisen ja varustelemisen puolestasi).

8. Rakennuttaja ei ole nostanut vielä hintoja, vaikka kohde on jo muuttovalmis.

Lisätietoa:

Oletko koskaan haaveillut upouudesta upeasta asunnosta Aurinkorannikolla? Kun suljet silmäsi, näetkö itsesi uuden asuntosi valoisassa olohuoneessa? Avaa suuret lasiovet olohuoneesta tai makuuhuoneesta tilavalle terassiparvekkeelle ja nauti Andalusian auringosta ja upeasta näkymästä Välimerelle. Nauti valosta ja rauhasta, suolavesiuima-altaista ja kuntosalista. Täältä löytyy myös business-keskus, jos haluat tehdä etätyöpäivän samassa rakennuksessa, mutta silti pois kotoa.

Täällä voit tuntea olosi turvalliseksi ja kotoisaksi vuoden ympäri. Asunnon turvaovi, ilmastointi ja lämmitys, täysin varusteltu keittiö ja laadukkaat materiaalit koko asunnossa tuovat elämänlaatua.

Nauti rauhallisesta elämäntyylistä alueella, josta on loistavat yhteydet kaikkialle. Alle 400 metriä Carvajalin kultahiekkaisille rannoille, josta rantabulevardilta löydät toinen toistaan parempia ravintoloita. Lähistöllä myös Michelin tähden ravintola sekä erittäin hyvät urheilumahdollisuudet: padeltennis, kuntouinti, kuntosali sekä maineikas kylpylä löytyvät kaikki lyhyen matkan päästä.

Sijainti on loistava, sillä ajomatka Malagan lentokentältä on vain 15 minuuttia, tai junalla 30 minuuttia. Carvajalin juna-asema sijaitsee vain 200 metrin päässä ja siitä on junayhteys Malagan keskustaan ja lentokentälle sekä Fuegirolan keskustaan.

Asunnoissa on 2-3 makuuhuonetta ja kylpyhuonetta ja hinnat vaihtelevat välillä 310.000 – 744.000 e. Vain 9 asuntoa jäljellä 82:sta asunnosta, mutta vielä on hyviä vaihtoehtoja.

Autamme sinua valitsemaan juuri oikean asunnon, haluatpa sitten asunnon maantasalta pienellä omalla puutarhalla tai kattoterassiasunnon ylimmästä kerroksesta.

Lisätiedot, pohjakuvat sekä esittelyt: Hanna Lehto, +34611201408, hanna@asuntodelsol.com

Property Video

Sijainti kartalla

Hanna Lehto

Agent

Master of Laws, Fin, OTM (2005) oikeustieteen maisteri Legalized Real Estate Agent, Fin, LKV (2006) laillistettu kiinteistönvälittäjä 14 years of experience in Real Estates 14 vuoden kokemus kiinteistöalalta

Näytä profiili

Ota yhteyttä

Muut kohteet

Myytävänä

304,000€
2 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta

Vuokrattavana

El Higueron – Hill Collection – vuokra

Calle Nogal del Higueron 5

Myytävänä

1,150,000€
6 makuuhuonetta 6 kylpyhuonetta

Myytävänä

765,000€
275 3 makuuhuonetta 3 kylpyhuonetta